Välj en sida

SCENVAN PROBLEMLÖSARE.

SCENVAN PROBLEMLÖSARE.

SCENVAN PROBLEMLÖSARE.

Jag heter Sanja Streuli och är en scenvan problemlösande kommunikationsälskare. Med fokus på människan är jag passionerat intresserad av relationens och förtroendets betydelse i alla våra förändrings- och utvecklingsprocesser. Äktheten. Jag älskar att komma in i ett sammanhang från sidan och hjälpa till att räta ut, lösa och skapa nytt. Därför jobbar jag med människor och grupper. I näringslivet eller det offentliga, på individ- eller föreningsnivå – det har ingen betydelse.

Mina ledord är värme, mod, äkthet och tydlighet och det är du, dina önskade resultat och dina mål som är i fokus.

Mina 40 års erfarenhet från scenen gör att jag vurmar särskilt för att stärka människor till att må bättre när de ska framföra sin åsikt. För alla har en berättelse värd att lyssnas på. Och alla kan bli bättre på att framföra sitt budskap. Vi har bara tränat så lite på det. Liksom vi har tränat alldeles för lite på att tolka andras budskap.

Under mitt varumärke Better Change arbetar jag som processledare och coach, konsult, föreläsare och moderator. Bland mina uppdragsgivare finns Trygghetsrådet, Lunds universitet, Helsingborgs kommun, Sydsvenska industri- och handelskammaren, Åstorps kommun och Region Skåne.

Dessutom är jag sångerska med förkärlek för de stora, vackra melodierna, från förr och nu. Ni hittar mer om den delen av mitt liv på sanjastreuli.se

Allt jag gjort i mitt liv har i slutändan handlat om att föra människor närmare varandra, sig själva och sina mål.
Vad kan jag göra för dig?

Till min Linkedin

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial