NÄR SKA DU ANLITA MIG?

När du behöver en förändring. Det är det korta svaret.


Har du någon minut över kommer den lite längre versionen här:

Vi gör alla så gott vi kan med det vi har. Vi vill väl. Ändå gnisslar det och blir missförstånd titt som tätt. Samarbeten krånglar och relationer är ansträngda. Trivseln är låg och det blir allt svårare att nå uppställda mål.

Det är här jag kommer in.

Min styrka är min energi och mitt engagemang. Jag bryr mig uppriktigt om människors  utveckling, det bekräftar alla jag jobbat med. Jag är bra på se, höra och lyfta människor, men jag vågar också ta i det jobbiga. Det jobbiga är inte farligt. Det är en nödvändig del i utvecklingsprocessen. Ju modigare vi blir, desto närmare våra mål kommer vi.

Om min värdegrund.

”I’ve learned that people will forget what you said,
people will forget what you did,
but people will never forget how you made them feel. ”

Maya Angelou

 

Du har precis läst ett av mina absoluta favoritcitat. Det som genomsyrar allt jag gör och förklarar varför jag gör det.

Det är känslorna vi väcker hos våra medmänniskor som avgör vilket resultat vi får.
Kraften i den insikten är enorm! Tänk så mycket vi har i våra egna händer!  De flesta jag möter är inte ens medvetna om denna superförmåga, denna egenmakt. 

Att träna upp människors förmåga att göra precis det avtryck och intryck de önskar för att nå sina mål är en av mina största drivkrafter.

Jag är också passionerat intresserad av relationens och förtroendets betydelse i alla våra förändrings- och utvecklingsprocesser.

Jag älskar att komma in i ett sammanhang från sidan och hjälpa till att räta ut, lösa och skapa nytt. Jag anlitas av organisationer i olika branscher och med till synes väldigt olika utmaningar.
Gemensamt för dem alla är att de inte riktigt når varandra. Och när vi människor inte når varandra når vi inte heller våra mål.

Mina ledord är värme, mod, äkthet och tydlighet och det är du, dina önskade resultat och dina mål som är i fokus. Det är när vi gör varandra bättre som vi blir bättre.

 

Om min bakgrund.

Mina över 40 år på och omkring en scen har gjort mig särskilt medveten om hur stor och outnyttjad potential vi har i vår kommunikation. Vårt fokus ligger oftast i vad vi säger eller skriver. Inte hur vi gör det. Men hur vi förmedlar något – och hur vi tolkar andra – är skillnaden mellan att nå fram eller inte. Mellan framgång eller misslyckande. 


Efter nästan 20 år på Helsingborgs Dagblad, numera en del av Bonnierkoncernen, klev jag av livet som anställd och lyssnade för första gången riktigt noga på vad jag själv ville och behövde. Det blev, överraskande nog för inte minst mig själv, eget företag och idag kombinerar jag allt det jag älskar mest och är bäst på:

Better Change är mitt eget registrerade varumärke och det är på denna sida jag lagt allt om mitt arbete som förändringsledare, coach, konsult, föreläsare och moderator.
Men jag är även sångerska och borgerlig begravningsofficiant. Den delen av mitt yrkesliv hittar du på sanjastreuli.se

 

Utbildning.

Jag är civilekonom med inriktning marknadsföring och med flera påbyggnadskurser i kommunikation och ledarskap. Jag är även utbildad coach enligt ICF:s riktlinjer.

Företag jag jobbat med.