The most wasted of days is one without laughter.

E. E. Cummings

FÖRELÄSARE

Låt mig kicka igång era utbildningsdagar eller vara en del av er konferens!
En inspirerande föreläsning skapar kreativ energi samtidigt som den bidrar till både kunskap och insikter. Oavsett vilket tema ni väljer är mitt mål alltid att uppmuntra till nya tankar, idéer och beteenden. Och att vi dessutom ska ha kul under tiden.

Teman i urval (har du sett specifikt önskemål – kontakta mig!):

Tag plats. Äg din scen.


Om hur man genom att tända sin mentala spotlight och tänka som en Oscarsvinnare får ut mer av sina relationer, sitt ledarskap – sitt liv.

Bemötande i världsklass.


Om mod, punkterade däck och konsten att få människor att känna sig så välkomna att de alltid vill återkomma.

Vad du sa och vad jag hörde.

Om hur rösten, kroppen och hjärnan lyckas överrösta även den mest högljudde. En föreläsning om hur icke-verbal kommunikation fungerar och hur du kan bli en mästare på den.

UNIKT INFOTAINMENT-KONCEPT

OSS EMELLAN


OSS EMELLAN är en inspirerande och underhållande crossoverföreställning som varvar musik och mellansnack med mening.
Min musikaliske partner är P-O Nilsson och tillsammans bjuder vi på såväl personliga reflektioner som forskning och en hel del skratt. Och så musik, naturligtvis. Melodier och texter som berör på olika sätt.

Utgångspunkten är vi. Vi människor. Hur vi fungerar och inte fungerar. Hur vi interagerar med varandra, varför det ibland gnisslar och vilka behov som döljer sig bakom det vi säger och det vi gör.

OSS EMELLAN har fått otroligt fin kritik. Det är en föreställning som stannar kvar långt efter att sista tonen klingat ut och mer än en person har berättat för oss att den förändrat hur de ser på sig själva och sin omgivning.

OSS EMELLAN är en hybrid mellan en föreläsning och en konsert och därmed ett perfekt inslag i alla slags utvecklingsdagar, kickoffer, konferenser och utbildningsinsatser. Eller bara som en avslutning på en arbetsvecka eller närsomhelst då du vill premiera medarbetarna.