”People with passion can change the world for the better.

Steve Jobs

 

MODERATOR

Scenvan, nyfiken och engagerad med en väl utvecklad förmåga att känna av såväl publik som samtalsdeltagare. Det kan finnas spår av humor. Tillval: sjungande konferencier

Alla evenemang lyfter med en erfaren och påläst moderator, konferencier eller samtals-/debattledare. Oavsett vilken specifik roll som behövs för just ert event finns några gemensamma nämnare för dem alla:

Personen ni anlitar ska vara en länk mellan det som händer på scenen och  publiken. Personen ska hålla både tempo och körschema och även kunna improvisera när något oväntat sker. 

Att vara påläst och intresserad är en självklarhet, särskilt då man intervjuar eller håller i paneldebatter. Här kommer också förmågan och modet att ställa de svåra frågorna, de som lyfter diskussionen och skapar möjlighet till nya insikter och kunskaper.

Det krävs naturligtvis en vana av att stå framför en publik också, för även om en moderator inte står i centrum måste han eller hon vara bekväm med att synas och höras. Det gör att publiken blir trygg och kan ta in budskapet bättre.

När vi ändå är inne på trygghet:
Min erfarenhet både av att stå på scenen i olika roller och att producera event är er trygghet. Jag kan identifiera problem innan de uppstått, jag kan föreslå lösningar, jag kan lugna nervösa deltagare och jag har ett stort nätverk bestående av alltifrån ljud- och ljusföretag till grafiska producenter, tryckeri, musiker, föreläsare, journalister med fler.


Med andra ord:

Genom att anlita mig säkerställer ni att ert evenemang håller så hög kvalitet att alla inblandade  är glada över att få ha varit med på det.