Varför i hela friden byter man karriär så där mitt i livet? Folk frågar mig inte rent ut, men frågan lyser i mångas ögon. Varför blev jag coach? Varför gick jag från ”trygg” anställning till osäkerheten i att driva eget? Skälen är naturligtvis många, men just frågan om varför jag blev coach är superlätt att besvara: För att jag älskar utveckling och för att jag älskar människor. Att bidra till att du blir ditt bästa jag, oavsett om det är privat eller professionellt, är enormt givande. Att se kraften i insikter som väcks, beslutsamheter som föds och mål som nås gör coachandet till det bästa jobb man kan ha. Utan tvekan!

ALLA borde faktiskt ha en utbildad coach i sitt liv, under kortare eller längre perioder. Jag vet att jag talar i egen sak, men jag är inte ensam om att tycka så. Lisa Nichols, grundare av Motivating the masses, går så långt att hon säger att man bör ha en professionell coach vid sin sida i flera år. Särskilt om man vill utveckla sitt företagande. Själv hade hon en i 10 år! Men så blev hon också en av världens just nu mest framgångsrika talare och motivationsförfattare.